Merel Driessen
Merel Driessen Nieuws 13 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Eigenaren ‘Breaking bad-huis’ zijn pizza’s zat

De eigenaren van het huis van Walter White in de tv-serie Breaking Bad zijn het zat. Fans van de serie gooien steeds pizza’s op het dak van hun huis. En dus hebben de eigenaren besloten een hek van bijna 2 meter om het huis te zetten.

Pizza en Breaking Bad; wat hebben die twee met elkaar te maken? In een scène van de bekende serie gooit hoofdpersoon Walter White uit frustratie een pizza op het dak van zijn huis. In 2013 was de laatste aflevering van de serie te zien, maar blijkbaar kunnen de fans er geen genoeg van krijgen om de pizza-scène na te spelen.

Opgesloten in eigen huis

Het intussen iconische huis staat in Albuquerque in het Amerikaanse New Mexico. In Breaking Bad diende het als thuis van Walter White. Al jaren hebben de eigenaren last van de fans. Joanne Quintana, dochter van de eigenaar, vertelt tegen nieuwswebsite KOB4 dat ze het idee hebben ingesloten te zitten in hun eigen huis.

Sommige fans stelen stenen uit de tuin van het huis om mee te nemen als souvenir. Anderen roepen tegen de eigenaren dat de garagedeur dichtmoet of dat ze weg moeten omdat ze anders op de foto staan. Met een hoog hek hopen de eigenaren minder last te hebben van de fans. Quintana: „Maar eigenlijk straffen we onszelf. Nu zitten we gevangen in ons eigen huis.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Eigenaren ‘Breaking bad-huis’ zijn pizza’s zat
Sluiten