Metro
Metro Nieuws 15 okt 2017 / 10:22 uur

Dit is de laatste trailer voor Stranger Things 2

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag.

Allerlaatste trailer Strainger Things online

Nog twaalf nachtjes slapen en dan is het ein-de-lijk tijd om weer een Netflix-serie te bingewatchen. Het tweede seizoen van Stranger Things staat klaar om 27 oktober online te gaan. Tot die tijd moeten we het nog even doen met de allerlaatste trailer. En die maakt het niet makkelijker om te wachten. En is natuurlijk weer goed voor een rondje referenties naar de popcultuur van de jaren 80 spotten.

Advies van Courtney Love

In Hollywood houdt producer Harvey Weinstein de gemoederen flink bezig. Hij zou talloze vrouwen met acteerambities hebben betast. Er is een fragment opgedoken van Courtney Love, de weduwe van Kurt Cobain, waarin ze advies geeft aan jonge vrouwen die het willen maken in Hollywood. Het advies? „Ga niet met Harvey Weinstein mee als hij je uitnodigt voor een privéfeestje in hotel Four Seasons.” Het filmpje komt uit 2005. Overigens is niet elke actrice boos op Weinstein. Lindsay Lohan nam het vorige week op voor de Hollywoodmagnaat.

Wachtwoorden raden

Ben je trouw als het gaat om wachtwoorden veilig maken of kies je ook voor de makkelijkste weg? Dan blijkt je wachtwoord heel makkelijk te achterhalen. In Mindf*ck demonstreert Victor Mids hoe je met een paar simpele vragen iemands wachtwoord kunt achterhalen. Toch maar even de boel veranderen en niet overal hetzelfde wachtwoord gebruiken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Dit is de laatste trailer voor Stranger Things 2
Sluiten