Amarins de Boer
Amarins de Boer | LinkedIn Nieuws 22 okt 2017 / 12:12 uur

All You Need Is Love wordt kerstfilm

All You Need Is Love-fans opgelet: het romantische liefdesprogramma krijgt een filmeditie. Het programma is voor ​filmregisseur Job Gosschalk, van onder meer Alles is Liefde en De Zevende Hemel, dé inspiratiebron voor een nieuwe komische Nederlandse speelfilm.

‘Ik huil altijd’

AYNIL kan soms een behoorlijke tranentrekker zijn. Dat weet Gosschalk ook. „Ik mis geen enkele uitzending en huil altijd,” zegt hij tegen het AD. „Als je kijkt naar een familie die na veertig herenigd wordt en elkaar in de armen sluit… Je moet wel erg hard zijn als je daar niets bij voelt. Ik hoop dat ik nooit zo cynisch word dat dit mij niet zou raken.”

Omdat het programma „zo lekker Hollands is”, gelooft de regisseur dat de film een hit wordt. „Net zoals Alles is Liefde. Die film rook naar pepernoten en ging over gewone mensen.” Alles is Liefde trok destijds ruim een miljoen bezoekers.

Kerstvakantie

Diezelfde emoties hoopt Gosschalk ook op te roepen met zijn nieuwe film, waarvan het scenario vrijwel is afgerond. De film zal gaan over alledaagse mensen die worstelen met de liefde. Het jongste personage is een tiener uit Limburg, het oudste een vrouw van in de tachtig die hoopt haar familie nog eens te ontmoeten. In totaal lopen er in de liefdeskomedie acht verhalen door elkaar. Gosschalk: „Iedere kijker moet zich in een van de personages kunnen herkennen.’’

De opnames van de kerstfilm starten in februari 2018. De hoofdrollen zijn nog niet bekend. In de kerstvakantie moet de film in de bioscoop draaien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
All You Need Is Love wordt kerstfilm
Sluiten