Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 6 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Vrouw kent hele Ikea-catalogus uit haar hoofd

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag.

Een Ikea-gids onthouden

Sommige mensen hebben bijzondere hobby’s. Zo ook Yanjaa Wintersoul, die alle 328 pagina’s van de Ikea-gids uit haar hoofd kent. De 23-jarige kent alle 4818 items uit de gids van 2018 uit haar hoofd. De Zweedse heeft naar eigen zeggen geen fotografisch geheugen, maar gebruikt een speciale techniek. „Ik heb de techniek ‘memory palace’ geleerd. Je maakt een soort reis in je hoofd met dingen die je wil onthouden.” En dat lukt haar dus met bijna 5000 dingen.

Lesje jagen

Onderstaande oude ‘circusleeuwen’ worden in het Noord-Hollandse Anna Paulowna voorbereid om een terugkeer naar de natuur. Dat betekent dat de dieren ook weer geleerd wordt om hun eigen voedsel te vangen.

Scheetje tijdens weerbericht

Als weerman heb je over het algemeen maar een paar minuten waarop je je voor de camera moet presenteren. Over het algemeen lukt het dus ook wel om je in die periode netjes te gedragen. De weerman in onderstaande video lijkt daar echter niet in te slagen. Het lijkt er namelijk op dat hem iets goed dwars zit. Beelden op Reddit lijken aan te tonen dat de weerman tussen alle weersvoorspellingen door even iets laat glippen.

https://www.youtube.com/watch?v=BwKyN1xLCh0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.