Constance van Amstel
Constance van Amstel Nieuws 7 sep 2017 / 14:00 uur

Tv-avond: Geer en Goor gieren tussen de lakens

Of er nog iets op de buis is deze donderdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste programma’s van de avond waarvoor je lekker op de bank kunt ploffen. Of later terugkijken natuurlijk.

Gieren tussen de lakens

Het mag dan sinds het optreden van Gordon bij RTL Late Night afgelopen maandag even niet zo boteren tussen ’s lands favoriete stiefzusters, tijdens de opnames van Geer en Goor Stevig Gebouwd leek het allemaal nog koek en ei tussen Gerard Joling en Gordon. Althans, in de eerste aflevering van de show waarin de twee wekelijks ouderen helpen met de verbouwing van een gezellig onderkomen, blijven ze ‘gezellig’ slapen in een bouwkeet komt Geer niet meer bij als Goor hem maar blijft beledigen. Wij ook niet trouwens.

Waar en wanneer: donderdagavond om 20.30 uur op RTL 4

Seksklets met Sophie

Sophie Hilbrand bespreekt in haar nieuwste programma Hotel Sophie met stellen over seks. Want zo, zegt de blonde tv-maakster: „Het geeft een enorme vrijheid en opluchting om daar eens ‘gewoon’ over te praten.” In de eerste aflevering gaat het over lange relaties. Wat zorgt ervoor dat de seks verdwijnt als je al langer bij elkaar bent en hoe zorg je ervoor dat seks een onderdeel blijft van je relatie? In het volgende fragment zien we een wat ouder stel die daar in elk geval geen enkele moeite mee heeft. ‘Soms wel drie keer per dag!’

Waar en wanneer: donderdagavond om 22.15 uur op NPO 1

Tip tegen droge lippen…

Ilse Delange zat de afgelopen tijd voor de AVROTROS in het Amerikaanse Nashville. Ze maakte er haar nieuwe programma Ilse’s Veranda en dat deed ze natuurlijk niet alleen; tal van Nederlandse collega’s liet ze overvliegen om het op die veranda eens lekker te hebben over dat waar Nashville om bekend staat: countrymuziek. In de eerste aflevering is Guus Meeuwis van de partij. Samen zoeken ze naar de ware smart van de muziek en luisteren naar een man die fluit met een fles. En hij heeft nog wel een tip voor Ilse.

Waar en wanneer: donderdagavond om 21.20 uur op NPO 1

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tv-avond: Geer en Goor gieren tussen de lakens
Sluiten