Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 6 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Tinderdate zit vast in wc-raam

Dat een Tinderdate flink gênant kan zijn, weten de meesten onder ons waarschijnlijk wel. Maar dit verhaal slaat alles. Na een romantisch diner gingen twee Britse studenten thuis nog een wijntje drinken, waarbij het meisje nog even naar het toilet moest. Helaas spoelde de wc niet door, wat haar op het idee bracht de rol met een wc-papiertje uit het raam te gooien. Drol de tuin in, probleem opgelost! Of toch niet?

Vastzitten in het raam

Nee dus, want de uitwerpselen eindigden niet in de tuin, maar bleven hangen achter het dubbele venster. De studente schaamde zich kapot en biechtte het verhaal op bij haar date. Zo gentle als hij was, besloot hij haar te helpen. Ze zouden de drol pakken en het hele verhaal vergeten. De Britse studente dacht dat ze er via de kleine opening wel bij zou kunnen komen. Niet wetend dat ze helemaal vast zou komen te zitten.

Studente zit vast in raam. Foto: GoFundMe

Brandweer

De studente zat 15 minuten vast, de date belde de brandweer. De brandweer heeft uiteindelijk met hamer en al het raam kapot gemaakt om de studente te bevrijden. Ze heeft verder geen verwondingen opgelopen.

De brandweer bevrijdt de studente. Foto: GoFundMe

Is dit verhaal niet te gênant om de wereld in te brengen?

Het verhaal is natuurlijk bizar, maar de jongen van wie het huis was zat hoogstwaarschijnlijk wel heel erg krap bij kas. Een nieuw raam kost zo’n 300 euro, dus hij besloot een crowdfundingactie te starten om het te bekostigen. Op moment van schrijven heeft hij bijna 1800 euro opgehaald.

Leerpuntje: volgende keer geen bruine bonen eten voordat je afspreekt met je match. Of misschien überhaupt niet uit eten gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.