Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 22 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Student 11 dagen in de rij voor nieuwste iPhone

Een Australische student kampeerde 11 dagen lang voor de Apple Store in Sydney om als eerste de vrijdag uitgebrachte iPhone 8 te kunnen kopen. Niet voor eigen gebruik, maar voor zijn YouTube-kanaal. De student hoopt door deze actie meer kijkers te genereren.

Ter voorbereiding op deze lange zit, ging Mazen Kourouche eerst langs de winkel om hulpmiddelen in te slaan. Denk aan voldoende eten, een tent en een klapstoeltje om zijn benen wat rust te gunnen.

https://www.youtube.com/watch?v=iCvgBXH1axM

Kourouche is van plan de nieuwste iPhone in een video te laten zien, „daarna geef ik het ding waarschijnlijk aan mijn moeder”, zegt hij. Hij geeft toe dat zijn moeder misschien niet eens het verschil zal opmerken tussen haar huidige telefoon en het gloednieuwe exemplaar van Apple. „Ze gebruikt haar telefoon alleen om berichtjes te versturen. Ze zei dat ik gek was om dit te doen.”

„Elf dagen kamperen voor een winkel is geen pretj””, geeft Kourouche toe. „Toen ik hier aankwam kreeg ik eigenlijk direct spijt, want ik was er wel heel vroeg bij.” Nu hij de telefoon eindelijk in handen heeft, zegt hij: „Het was het allemaal waard.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.