Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 14 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Donald Trump haalt op twitter weer uit naar Hillary

Donald Trump heeft weer eens op twitter uitgehaald naar Hillary Clinton. De president van Amerika deed dit afgelopen nacht met twee venijnige tweetjes.

No game!

In de eerste tweet schreef Trump: "Slinkse Hillary Clinton geeft iedereen (en alles) de schuld voor haar verkiezingsnederlaag, behalve haar zelf. Ze verloor de debatten en haar richting."

De tweede tweet van Trump refereert aan een uitspraak die Clinton deed tijdens de verkiezingen over de aanhang van Trump. Zij noemde hen toen een ‘Basket of deplorables’.

"De ‘deplorables’ kwamen terug om Hillary te kwellen. Die hebben hun gevoelens duidelijk geuit. Zij gaf heel veel geld uit, maar ze had uiteindelijk ‘no game’!", aldus Trump.

Boek

Voormalig Democratisch presidentskandidaat Clinton schreef het boek ‘What Happened’ over haar nederlaag bij de verkiezingen van vorig jaar. Hoewel de oud-minister en voormalig first lady aanvankelijk werd gezien als gedoodverfde winnaar, mocht de Republikein Trump uiteindelijk zijn intrek nemen in het Witte Huis.

Hillary Clinton met haar boek / ANP

Clinton stelde eerder verantwoordelijkheid te nemen voor de verkiezingsuitslag. Toch klaagde ze ook over de bijdrage die de Russen, vrouwenhaat, negatieve berichtgeving en FBI-directeur James Comey zouden hebben geleverd aan haar nederlaag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.