Metro
Metro Nieuws 29 sep 2017 / 10:10 uur

Chauffeur Gordon bekneld tussen automatisch hek

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

Chauffeur Gordon bekneld tussen automatisch sluitend hek

Het was even spannend na een draaidag van Gordon. Zijn chauffeur zet de presentator thuis af, maar met de automatisch sluitende hekken gaat dat niet goed. De deuren sluiten terwijl de auto nog naar binnen rijdt. Gordon’s chauffeur wil de auto snel wegrijden, maar het voertuig staat nog in zijn achteruit. Daardoor komt de chauffeur bekneld te zitten tussen de sluitende deuren.

Gelukkig is Gordon in de buurt en twijfelt hij geen moment. De presentator springt over het hek heen en weet zijn chauffeur te bevrijden. Hij belt 112 en gelukkig komt de chauffeur eraf met een flinke schaafwond en een gebroken schouder.

BEELDEN ZIJN SCHOKKEND!Gisteren een traumatisch einde van een draaidag voor mijn trouwprogramma. In het programma is er een rol weggelegd voor mijn chauffeur en beveiliger Wouter, die ik na zoveel jaar als mijn broertje beschouw. Bij thuiskomst zette hij mij af en toen ging het mis…..mijn hek ging dicht en Wouter probeerde de auto snel in zn vooruit te zetten maar dit ging per ongeluk in zn achteruit. Hierdoor kwam hij bekneld te zitten tussen het hek en de auto. Hij werd letterlijk plat gedrukt door de enorme druk en schreeuwde het uit, een doodskreet die mij nog lang zal bijblijven. In een reflex ben ik over het hek gesprongen en heb de auto in zn vooruit gezet…..onmiddelijk 112 gebeld die snel ter plaatste waren en als door een wonder is Wouter er met een enorme schaafwond en een gebroken schouder vanaf gekomen. Ik denk een engel op zijn schouder want pasgeleden herinnerde ik mij kwam een acteur in Hollywood om het leven in eenzelfde situatie. Daarom in overleg met Wouter laten we dit zien en dankbaar dat mijn broertje met de schrik vrij is gekomen. Komende weken neemt hij rust en ik ben alleen maar blij dat hij nog lang bij me is om mee te lachen. Bij mij kwamen alle traumatische gevoelens weer boven van mijn ongeluk en pas nu ben ik weer ok. Vier het leven mensen!

Gepostet von Gordon Heuckeroth am Freitag, 29. September 2017

Relatie Enzo Knol en Dee voorbij

De relatie tussen Enzo Knol en zijn vriendin Dee is over. Na vier jaar laten de twee in een video weten dat het niet meer werkt voor de vlogger en zijn vriendin. In een video leggen ze de break up uit. Dee komt huilend in beeld, maar schiet al snel in de lach. „Zoals je kunt zien, kunnen we nog wel lachen," zegt Enzo. De twee houden superveel van elkaar en zijn vaak nog heel blij met elkaar, maar ze zijn op een punt gekomen waarop ze niet meer kunnen geven wat ze van elkaar verwachten, zo vertellen ze.

„De afgelopen 4 jaar heb ik enorm veel met je gelachen. Ik wil je bedanken voor de leuke tijd en gun je het aller beste. Laat je niet gek maken. Liefs Enzo," schrijft Neerlands populairste vlogger op Instagram.

Feest op de Eiffeltoren voor 300 miljoenste bezoeker

Een mijlpaal voor de stalen constructie in Parijs. De Eiffeltoren heeft sinds de opening in 1889 300 miljoen bezoekers getrokken. Dat moest natuurlijk gevierd worden met een goed feestje.

Reageer op artikel:
Chauffeur Gordon bekneld tussen automatisch hek
Sluiten