Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 27 sep 2017 / 07:55 uur

Bruidegom springt water in om jongetje te redden

De Canadese Clayton Cook deed samen met zijn vrouw een fotoshoot voor hun bruiloft. Clayton besloot echter om het water in te springen. Niet om zo de meest originele foto te krijgen, maar om een jongetje te redden die bijna verdronk.

Reddingsactie

Het jongetje was samen met twee andere vriendjes de bruid en bruidegom aan het volgen, maar ze stonden nogal dichtbij het water. Om deze reden hield de bruidegom ze in de gaten. Toen zijn vrouw haar soloshoot had, zag hij nog maar twee jongetjes staan. Hij zag dat het derde jongetje in het water lag en en moeite had om zijn hoofd boven water te houden.

De mooiste foto’s

De bruidegom dacht geen moment aan zijn pak en besloot van een brug het water in te springen, om het jongetje te redden. ,,Ik heb hem uit het water gehaald, en er was gelukkig niets met hem aan de hand”, vertelt Clayton aan de BBC. Dit is allemaal vastgelegd op camera en heeft al met al de mooiste foto’s opgeleverd.

A special shout out to last night's groom Clayton! While I was taking solo pictures of the bride this little guy was…

Gepostet von Hatt Photography am Samstag, 23. September 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruidegom springt water in om jongetje te redden
Sluiten