Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 21 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Bizar ‘junglehuis’ te koop in Roosendaal

Dat je een koophuis mag inrichten zoals jij dat wil is één van de voordelen van het koopcontract. Dat er dan ook wel eens hele bizarre huizen ontstaan die ooit weer in de verkoop moeten is een feit. Eén van die huizen staat in het Brabantse Roosendaal.

In the jungle…

Het huis, gelegen aan de Marmotberg, is namelijk geheel in jungle- en natuurstijl ingericht. Wie het huis van buitenaf bekijkt ziet al dat het hierbij niet om een doorsnee eengezinswoning gaat: de voortuin, die bij beide buren bestaat uit een keurige oprit, is op dit nummer een ware jungle met tussen de palmbomen en lianen een pad naar de voordeur toe. Eenmaal binnen is werkelijk waar iedere kamer betegeld met natuurstenen, tot de wc-bril aan toe.

Het huis wordt door de makelaar omschreven als een ‘royale tussenwoning’ die beschikt over een moderne keukeninrichting uit 2015, 4 (slaap)kamers, een badkamer met ligbad, douche en tweede toilet. Daarbij wordt gemeld dat het gaat om een huis met een ‘bijzondere afwerking.’ Ook wordt gesproken van een woonkamer die beschikt over een plavuizen vloer en stucwerk wandafwerking.

Wat dit stulpje kost? Een kleine 217.500 euro. Koopje toch? En je bent nog dagelijks op vakantie ook!

Benieuwd hoe het stulpje er verder uit ziet? Het huis staat nog steeds te koop op Funda.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.