Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Nieuws 17 jul 2016 / 20:50 uur

De Efteling blijkt Pokémon-paradijs

De Efteling blijft een van de populairste attracties van Nederland en nieuws van Looopings.nl doet daar nog een schepje bovenop: het attractiepark blijft een gouden locatie om Pokémon te vangen.

Op dit moment spelen zo’n 1,5 miljoen Nederlanders Pokémon. Niet zo gek dus, dat menig bezoeker van De Efteling erachter is gekomen dat je daar een heleboel (zeldzame) Pokémon kunt vangen, terwijl je in de rij voor je favoriete attractie staat te wachten.

Borsten van Kleine Zeemeermin

Volgens Looopings.nl is zo’n beetje iedere attractie en bezienswaardigheid in De Efteling een Pokéstop. En dat zorgt voor hilarische situaties, zoals het feit dat de twee borsten van de Kleine Zeemeermin het logo van een van de Gyms van het spelletje is.

Menig bezoeker plaatste een bericht op social media over De Efteling als Pokéheaven. Zo gaan sommige collega’s met zijn allen op Pokémon jacht en brengen anderen een powerbank mee zodat ze extra lang kunnen spelen. Of de bezoekers daarnaast ook nog genieten van de attracties is maar de vraag.

https://twitter.com/i/status/753227162568777728

https://twitter.com/i/status/754236455627653121

https://twitter.com/i/status/753988900465602560

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
De Efteling blijkt Pokémon-paradijs
Sluiten