Bastiaan Kleinjan
Bastiaan Kleinjan Nieuws 24 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Buren bellen politie om konijn

Een opvallende melding voor de politie Zaanstreek dit weekend. Agenten trokken uit naar een woning in Wormerveer. Daar was een melding binnen gekomen van een geluid alsof iemand op de muren aan het bonken was. De boosdoener bleek echter een konijn te zijn.

De melder had al een tijdje last van een vreemd geluid, waarna hij de politie besloot te bellen. De politie ging ter plaatse op onderzoek uit, maar kwam er al snel achter dat het ging om een konijn.

„Wij hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld. Ook wij konden het geluid niet plaatsen, hierop hebben wij aangebeld bij de bewoonster. Deze kon ons vertellen dat ze vandaag 2 nieuwe konijnen had gekocht en dat ze waarschijnlijk 1 van de konijnen stampertje gaat noemen. Stampertje moest erg wennen aan zijn nieuwe onderkomen, hierom was hij aan het trappen tegen het hok”, zo valt te lezen op de Facebook-pagina van de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.