Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 23 nov 2015 / 14:41 uur

Henk Krol feliciteert wéér overleden persoon

Henk Krol doet het weer. Een week nadat de fractievoorzitter van 50Plus de fout in ging door de overleden schrijver Joost Zwagerman te feliciteren met zijn verjaardag, deed Krol deze pijnlijke fout nog eens dunnetjes over.

De partijleider feliciteerde maandagmorgen de overleden horecaondernemer Chris van den Berg uit Leeuwarden die vorige week overleed. ,,Maak van deze eerste koude maandag van dit seizoen een leuke, feestelijke, onvergetelijke en vooral gezellige verjaardag," aldus Krol op de Facebookpagina van Van den Berg.

‘Beter opletten’

Eerder reageerde de partijvoorzitter op de kritiek die hij ontving na het feliciteren van Zwagerman. Toen schreef hij: ,,Helaas houdt Facebook niet bij of de volgers die ze je suggereren om te feliciteren nog in leven zijn.” Ook liet hij weten niet te willen stoppen met de felicitaties, al zou hij in het vervolg ,,nog beter opletten."

Overigens was Krol niet de enige die de fout in ging, zo meldt Leeuwarder Courant. De overleden Van den Berg ontving ook een ,,Van harte” van oorlogsverslaggever Arnold Karskens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Henk Krol feliciteert wéér overleden persoon
Sluiten