Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 10 aug 2015 / 08:20 uur

Meisje (3) door ouders vergeten op parkeerplaats

Een meisje van drie is door haar ouders achtergelaten op een parkeerplaats in het Zuid-Franse Loriol. De ouders van het kind kwamen er pas na tweehonderd kilometer achter dat ze hun dochter waren vergeten langs de Route de soleil

Politie

Het meisje van drie werd door een echtpaar op de parkeerplaats gevonden. Volgens De Morgen vertelde het meisje aan de twee dat ze nog een broer en een zus had, en dat de auto van haar vader zomaar wegreed. Het echtpaar heeft hierop de politie ingeschakeld.

Afwezigheid

De vader van het meisje nam na vele kilometers rijden pas contact met de politie op. Hij had een bericht van de verkeersinformatiedienst op de radio gehoord en beseft dat zijn dochter het onderwerp was. „De familie was al Aix-en-Provence voorbij en reed in de richting van Saint-Raphaël en niemand had de afwezigheid van het meisje gemerkt", zegt een politie-officier.

Lees ook: Vrouw reageert hysterisch op vergeten kind in auto

De details van het voorval zijn verder nog niet bekend. Wel is de politie bezig met een onderzoek naar de ouders.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje (3) door ouders vergeten op parkeerplaats
Sluiten