Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 20 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Personeel ontslagen via WhatsApp

Het personeel van een brasserie in de provincie Groningen is op bijzondere wijze ontslagen. De werknemers kregen via een WhatsAppje te horen dat ze niet meer op de werkvloer hoefden te verschijnen. Dat meldt RTV Noord.

Brasserie Loef & Lij in Blauwestad is sinds december gesloten. De eigenaar heeft een conflict met de provincie Groningen. Hij was van plan zijn zaak te verkopen aan voormalig gedeputeerde Wiebe van der Ploeg, maar de provincie lag dwars.

WhatsApp

Het was de bedoeling dat Loef & Lij in maart weer open zou gaan, maar dat zal niet gebeuren. Het personeel heeft dat niet te horen gekregen via een nette brief of een officieel gesprek, maar via een berichtje op WhatsApp.

“Wij hebben onverwacht besloten na een langdurig conflict met de provincie om per 1 februari onze bedrijfsvoering te beëindigen. Bedankt voor jullie inzet. Wij wensen jullie veel success in de toekomst”, zo meldde uitbater Ed Verwoerd volgens RTV Noord aan zijn personeel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.