Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Nieuws 27 jan 2015

CEO Baas van het Vlees is het beste vleesrestaurant

CEO Baas van het Vlees sleepte maandagavond de award voor ‘beste vleesrestaurant van Nederland’ in de wacht. Die werden uitgereikt tijdens de eerste editie van de Restaurant Awards. Eigenaar Mario Ridder had het niet verwacht. ,,Ik ben blij verrast.’’

Je mag CEO beste vleesrestaurant van Nederland noemen, gefeliciteerd!
,,Dankjewel, ik wist niet dat deze prijzen werden vergeven. Ik was verrast om te horen dat we gewonnen hebben. Ik was helaas zelf niet bij de uitreiking, ik moest het restaurant s’ avonds openhouden. Sharon, mijn vrouw, was wel aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen.”

Waarom hebben jullie gewonnen?
,,Dit is mijn tweede bedrijf, het andere heeft zelfs twee sterren. Enige ervaring heb ik geloof ik wel. Daarnaast hou ik zo ontzettend veel van vlees. Ik werk alleen met het beste vlees dat er te krijgen is, anders niet. Die passie zie je terug in onze gerechten en dat zag de jury kennelijk ook.”

Hoe zit de toekomst er uit?
,,Druk, vooral heel erg druk. Sinds dat we open zijn gegaan, zitten we elke avond bomvol. Een nieuw bedrijf zit er dus voorlopig echt niet in.”

Als jij uiteten gaat, waar ga je dan het liefste heen?
,,Dat hangt echt af van de gemoedstoestand. Heb ik zin om uitgebreid en in alle rust ergens te eten dan ga ik naar een restaurant van hoog niveau, maar ik eet net zo goed een gehaktbal”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
CEO Baas van het Vlees is het beste vleesrestaurant
Sluiten