Commerciële redactie
Commerciële redactie Gesponsord 27 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de 5 beste adventskalenders

December is weer in aantocht, en dat betekent dat het tijd is voor de beste adventskalenders. Elk jaar verschijnen er weer duizenden van deze kalenders, maar welke is nu echt het beste? In dit artikel bespreken we de 5 beste kalenders van dit moment.

We geven je een overzicht van de voordelen van elke kalender en vertellen je waarom wij denken dat deze kalenders onmisbaar zijn in iedere huishouding. Op deze manier kan jij een weloverwogen keuze maken voor de beste adventskalender voor jou en je gezin.

De beste adventskalenders opnoemen kan niet zonder Lindt

De eerste kalender van de beste adventskalenders op onze lijst is de ‘Chocolate Advent Calendar’ van Lindt. Dit is een klassieker onder de adventskalenders en dat is niet voor niets. De kalender bevat 24 verschillende chocoladerepen, waaronder de befaamde Lindt Swiss Chocolaatjes. Daarnaast zitten er ook twee gouden reuzenbollen in, die perfect zijn voor de feestdagen. De kalender is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals melk-, puur- en wit chocolade. Welke je ook kiest, je bent gegarandeerd van een heerlijke advent.

Een bier adventskalender

Als tweede hebben we de bier adventskalender. Dit is een kalender met 24 verschillende unieke speciaalbieren. De kalender is samengesteld door bierliefhebbers en -kenners, dus je weet zeker dat je alleen de beste bieren in huis haalt. Er staan bieren van bekende merken in, maar ook unieke speciaalbieren die je niet snel in de winkel zult vinden. Dit is dus een perfecte kalender voor bierliefhebbers die graag iets nieuws willen uitproberen. Vanaf 1 december elke dag aftellen met een biertje tot kerst.

Een 0.0 alcoholvrije adventskalender

De derde adventskalender op onze lijst is de ‘0.0’ alcoholvrije adventskalender. Dit is een kalender met 24 verschillende alcoholvrije drankjes, waaronder bieren, wijnen en likeuren. Er is voor ieder wat wils, dus ook als je niet van bier houdt, is er genoeg keuze. De kalender is perfect voor mensen die willen afkicken of gewoon wat minder alcohol willen drinken.

Een adventskalender voor foodies

In de vierde plaats hebben we de ‘foodie’ adventskalender. Dit is een kalender met 24 unieke en heerlijke gerechten. Er staan gerechten in van over de hele wereld, dus je kunt elke dag iets nieuws uitproberen. De kalender is perfect voor mensen die van lekker eten houden en graag nieuwe dingen uitproberen.

De fitness adventskalender

Als laatste hebben we de fitness’ adventskalender. Dit is een kalender met 24 verschillende fitness-oefeningen. Elke oefening is uitgelegd met duidelijke foto’s en stap-voor-stap instructies, zodat je zeker weet dat je ze goed uitvoert. De kalender is perfect voor mensen die willen afvallen, fitter worden of gewoon wat meer bewegen.

Nu je de voordelen van de beste adventskalenders hebt gezien, is het tijd om een keuze te maken. Welke kalender past het beste bij jou en je gezin? Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat er voor ieder wat wils is. Kies jij voor een klassieker, zoals de Lindt Chocolate Advent Calendar? Of ga je voor iets nieuws, zoals de 0.0 alcoholvrije adventskalender? Wat je ook kiest, wij wensen je alvast heel veel plezier met het uitpakken van je kalender.

In samenwerking met Craft Only