Erik Jonk
Erik Jonk Gesponsord 6 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Chantal gaat nooit zonder oordoppen op pad

Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Chantal Vissers (21) uit Utrecht, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

Chantal, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

Om mijn oren te beschermen en zonder pijn aan mijn oren vooraan te staan.

Waarom vind jij dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Omdat het op lange termijn beter is voor je gehoor en je daar met beschadiging later niets meer aan kunt doen.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Je hoort de muziek even goed, maar het gepraat van de mensen om je heen wordt minder, dus zit je lekkerder in de muziek.

Tot slot, waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor de Plug in Party on Movement?

Ik vind het belangrijk dat iedereen oordoppen draagt bij harde muziek.

De Plug in Party on Movement

De Plug in Party on Movement wil het dragen van oordoppen met muziekfilter ‘normaal’ maken. De movement is een initiatief van het convenant I Love My Ears. Wil je meer weten over het gebruik van oordoppen, gezond gehoor of lezen waarom andere ambassadeurs oordoppen – uiteraard met muziekfilter! – dragen? Kijk dan op de website van de movement en vind alle informatie: pluginpartyon.nl. Ook kan je Chantal supporten als ambassadeur via haar persoonlijke profiel.

In samenwerking met VeiligheidNL