Redactie Metro
Redactie Metro Geld & carrière 26 sep 2019

Gezocht: professioneel knoflookbroodtester

Heb je je droombaan nog niet gevonden? Nu wel. De Australische domino’s is namelijk op LinkedIn op zoek naar een professioneel knoflookbroodtester.

Ja, echt. Ze zoeken iemand die een beetje krokant is, maar vooral warm en zacht aan de binnenkant (hee komt die beschrijving je bekend voor?). Je houdt je dan dagelijks bezig met het testen van knoflookbrood op het hoofdkantoor in Brisbane.

De perfecte kandidaat

De perfecte kandidaat houdt van koolhydraten, is geen vampier (zeer belangrijk), snapt wat de perfecte verhouding tussen knapperig en zacht is en is passievol over eten, innovatie en het leuk hebben.

Om die dreamjob binnen te krijgen moet je natuurlijk ook wel het een en ander in huis hebben. De belangrijkste eis is een minimum van vijf jaar aan ervaring met het proeven van knoflookbrood. Ook moeten je smaakpapillen goed werken en moet je ervaring hebben met het beoordelen van etenskeuzes van anderen. En de laatste eis kan iedereen wel afvinken: je moet minstens één keer in je leven je vingers gebrand hebben omdat het knoflookbrood nog te heet was om vast te pakken.

Betaald + pizzalunch

Wat je daarvoor terugkrijgt? Je mag allerlei producten proeven en feedback geven aan het team. Verder word je natuurlijk ook gewoon betaald én is een pizzalunch inbegrepen. Wat wil je nog meer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Gezocht: professioneel knoflookbroodtester
Sluiten