Amarins de Boer
Amarins de Boer | LinkedIn Geld & carrière 12 mei 2018 / 06:59 uur

Droombaan-alert: shoppen op kosten van de baas

Heb jij nog geen vakantiebaantje voor aankomende zomer? Je kunt nu geld verdienen terwijl je shopt. En oh ja, de kleding mag je houden.

Het winkelcentrum van Wijnegem (vlakbij Antwerpen) is op zoek naar een ‘shopping king’ of ‘shopping queen’, zo schrijven ze in hun advertentie. En goed nieuws: ook Nederlanders mogen solliciteren.

Hele dag winkelen

De functieomschrijving? Je mag de hele dag winkelen, outfits samenstellen en er vervolgens leuke foto’s of video’s van maken. Je maakt daarmee deel uit van het marketingteam van het winkelcentrum.

Het team is op zoek naar een student die vier weken lang wil shoppen met een budget van 1.500 euro. Uiteraard word je daar gewoon voor betaald; zo’n vijftien euro per uur. In ruil beheer je de social mediakanalen van het winkelcentrum.

Video

Een goede conditie is een vereiste, want een hele dag door de winkels in en uit lopen en kleren passen, kan best vermoeiend zijn…

Dus ben jij nog op zoek naar een leuke baan en is shoppen je passie? Grijp dan je kans! Je kunt nog de hele maand solliciteren met een video van maximaal twee minuten waarin je uitlegt waarom jij dé perfecte ambassadeur bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droombaan-alert: shoppen op kosten van de baas
Sluiten