Sofie Smulders
Sofie Smulders Geld & Carrière 24 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Vacature voor je droombaan: op wereldreis met je bff

In de categorie droombanen heeft Wow Air iets heel bijzonders in de aanbieding: de IJslandse luchtvaartmaatschappij is op zoek naar twee vrienden die samen op wereldreis willen. Let wel: betaald.

Onder de noemer ‘het beste zomerbaantje ooit’ lanceert Wow Air de campagne waarbij ze kandidaten uitnodigen om naar IJsland te verhuizen en vanuit daar de wereld over de reizen. Fijn extraatje: met je beste vriend(in).

38 bestemmingen

Dit drie maanden durende snoepreisje heeft natuurlijk een doel en dat is het vastleggen van de 38 bestemmingen die de vliegtuigmaatschappij aandoet in een digitale reisgids.

Jullie werkzaamheden bestaan verder uit vloggen, instagrammen, fotograferen en alle andere vormen van creatieve media die je kunt bedenken. En zoals dat hoort bij een echte baan, worden jullie er ook nog eens voor betaald. Hoeveel precies, dat wordt uit de vacature niet duidelijk.

De wereld over vliegen

Dus heb jij in de periode van 1 juni tot 15 augustus nog geen plannen en zie je het wel zitten om vanuit je tijdelijke thuisbasis Reykjavik de hele wereld over te vliegen? Grijp je kans en maak een reisgids over je eigen stad in de vorm van een korte video. Misschien zit jij over een maand dan wel met je bff in het vliegtuig richting IJsland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.