Redactie Metro
Redactie Metro Geld & carrière 10 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Vacature: Belvilla zoekt enthousiaste vakantieganger

Weer eens wat anders dan een vacature voor een accountmanager! Belvilla is op zoek naar een professionele vakantievierder. Het belangrijkste is dat je verslag doet van je vakantie in de vorm van artikelen, vlogs en foto’s.

Waar?

Je gaat dit jaar driemaal naar een vakantieverblijf in een van de landen waar Belvilla actief is. Dit is in meer dan 20 landen in heel Europa; van Nederland tot Kroatië, van Spanje tot Noorwegen.

Testen

Alle vakantiegerelateerde facetten worden getest; het verblijf, het eten, het zwemwater en natuurlijk de bedden. Je gaat ook op pad om kennis te maken met de mooiste hotspots en beste restaurants uit de buurt. Je zoekt ook vooral de minder voor de hand liggende locaties en activiteiten op.

Een opmerkelijke vacature ©Belvilla

Je doet dit allemaal om toekomstige gasten van Belvilla een goed inzicht te geven in de verschillende bestemmingen. Je deelt je ervaringen omtrent de huizen waar je verblijft en de omgeving.

De ideale kandidaat heeft dan ook het liefst ervaring met vloggen en schrijven, is een echte reisliefhebber en heeft geen problemen met ‘werken’ tijdens de vakantie. Je kan nog tot 23 april solliciteren en de functie van professioneel vakantievierder gaat al van start per 1 mei.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vacature: Belvilla zoekt enthousiaste vakantieganger
Sluiten