Kasper Hermans
Kasper Hermans Eten & drinken 21 mei 2020 / 14:50 uur

1-jarige ‘chef-kok’ Kobe is een gigantische hit op social media

Kobe is weliswaar pas 1 jaar oud, maar hij is nu al wereldberoemd. De peuter heeft ruim 1,2 miljoen volgers op Instagram en dat komt vooral door zijn liefde voor lekker eten.

Samen met zijn ouders, mama Ashley en papa Kyle, maakt hij lekkere gerechten in de keuken. En nee, hij is er echt niet alleen maar om zijn ouders toe te schreeuwen. Te zien is dat hij zelf roert en ingrediënten in de pan gooit zonder dat hij daarbij morst. Best knap voor een jochie van 1. Al blijkt een citroen uitknijpen nog wel iets te veel gevraagd.

Proeven

Maar uiteraard licht zijn gezichtje het meest op als hij mag proeven van de baksels. Dus als je van eten houdt en een zwak hebt voor kinderen, is het Instagram-account van deze chef-kok er zeker een om te volgen. Hieronder hebben we al een selectie voor je gemaakt van Kobe zijn leukste filmpjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
1-jarige ‘chef-kok’ Kobe is een gigantische hit op social media
Sluiten