Daisy Heyer
Daisy Heyer Eten & drinken 22 aug 2018

Oprah komt met eigen diepvriespizza’s

Is pizza jouw favoriete guilty pleasure, maar voel je je altijd heel erg schuldig als je er eentje naar binnen hebt gewerkt? Yes, we snappen je, maar binnenkort hoeft dat niet meer. De vrouw waar je het meest rustig van wordt in je hele leven heeft namelijk een eigen pizzacollectie die binnenkort op de markt komt: Oprah Winfrey.

Oprah werkte samen met Kraft Heinz voor haar eigen pizza’s: de O, That’s Good! Frozen Pizza. Dat verklapt ze aan PEOPLE in een interview dat in Amerika op vrijdag in de schappen ligt. De pizza’s zijn een toevoeging aan haar voedsellijn, die ook al soep en bijgerechten omvat.

Vier smaken voor pizzalovers

Je kunt straks kiezen uit vier verschillende smaken, waar het hartje van menig pizzaliefhebber echt wel harder van gaat kloppen: Five Cheese, Uncured Pepperoni, Supreme Pizza en Fire Roasted Veggie Pizza. Het verschil met een ‘normale’ pizza is dat iedere variant een bodem heeft die voor een derde gemaakt is van bloemkool, magere mozzarella en geen kunstmatige toevoegingen.

Winfrey heeft met de ontwikkelaars gezeten en geproefd en geproefd tot zowel de korst als de verschillende groente en kazen precies goed op elkaar waren afgestemd. ,,Ik kan je eerlijk vertellen: ik heb zo’n beetje alle versies van pizza’s met pepers geproefd die er op de wereld bestaan", zegt ze.

Pizza wins

,,Het heeft heel wat vallen en opstaan gekost om de korst precies goed te krijgen", vertelt Winfrey verder in het magazine. Het feit dat de pizza’s ‘mager’ zijn, is niet zo gek; Oprah is investeerder in Weight Watchers. Ze is daarom ook duidelijk over waarom pizza haar nieuwste toevoeging in voedselland is: ,,Er is ruimte voor pizza in mijn leven, in ieders leven, maar je moet wel het juiste evenwicht houden."

Met vrienden sprak ze over pizza’s in haar eigen voedingslijn. ,,We hadden het over het favoriete voedsel van Amerikanen. Zijn dat hot dogs, hamburgers of is het pizza? In elke groep waar ik ooit dit gesprek mee had, was de uitkomst pizza. Pizza wins.” 

De pizza’s zijn (nog) niet te koop in Nederland, maar een fijn nieuwtje vinden we het zeker.

Volg Metrolifestyle_NL op Instagram voor jouw dagelijkse portie travel, beauty, lifestyle, food en mode.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Oprah komt met eigen diepvriespizza’s
Sluiten