Metro
Metro Eten & drinken 15 jul 2018 / 10:24 uur

Deze foodtrucks moet je proberen op festival Trek

Het houd maar niet op met het heerlijk mooie weer. Ook op de burelen van Metro worden we daar erg blij van. Samen met de Snackspert gingen we langs bij festival TREK in het Amstelpark in Amsterdam, waar je naast een heleboel foodtrucks, theater, live muziek én een goede wijnbar, vandaag ook een groot scherm met de WK-finale vindt.

Food Theater

Aziatische borrelplank van Food Theater

Ideaal voor tijdens de borrel is de proeverij van Food Theater. Bij deze truck vind je Aziatische gerechtjes, waaronder gefrituurde garnalen, crispy dumplings en spekkoek. De gefrituurde kip is heerlijk mals en de garnalen zijn precies crispy genoeg. Pas bij de dumplings vooral op dat je niet je mond brandt uit enthousiasme. Bonuspunt: je krijgt flink wat saus.

Chez Jan

The Smoker hotdog van Chez Jan

Wie gek is op hotdogs, moet lang bij Chez Jan. Wie er niet gek op is trouwens ook, de dames die je helpen zijn ontzettend vriendelijk. Bij Chez Jan kun je drie verschillende hotdogs krijgen én hebben ze van elke hotdog een vegetarische variant. Wij probeerden The Smoker en dat was een prima keuze.

Las Fritas

Friet met patatas bravas-saus van Las Fritas

Maar wat is een hotdogs zonder een portie goede friet erbij? Gelukkig staat naast Chez Jan Las Frits opgesteld. Daar kun je heel veel bijzondere soorten friet krijgen. Niet de allerlekkerste friet die we ooit aten, ze mogen gerust wat knapperiger, maar de saus maakt een hoop goed.

Reageer op artikel:
Deze foodtrucks moet je proberen op festival Trek
Sluiten