Rosan de Vos
Rosan de Vos Eten & drinken 15 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Droomjob-alert: professioneel kipnuggettester

Zit jij carrièrewise enorm in een sleur? Ben je die baan helemaal zat? Is het tijd voor nieuwe dingen? Lees dan snel verder: de Britse supermarkt B&M heeft namelijk een vacature om van te smullen: professioneel kipnugget tester.

Deze vacature staat uit omdat het bedrijf de diepvriesproducten wil uitbreiden. Maar dan wil de supermarkt wel met zekerheid weten dat de allerbeste nuggets in het vriesvak liggen. Je moet er wel voor naar het Engelse graafschap Merseyside, maar hé: alles voor die droombaan.

Fijnproever

De baan is verder heel simpel: het enige wat je moet doen is proeven en vervolgens feedback geven aan je baas. Klinkt dat niet fantastisch? Toch zijn er wel een paar (vreemde) eisen waar je aan moet voldoen om deze baan te kunnen bemachtigen:

  • Je moet een portie van 20 kipnuggets van de McDonald’s helemaal zelf willen en kunnen opeten
  • Als er iemand op kantoor zegt ‘Er is taart!’, moet jij als eerste komen opdagen
  • Als je met een bord in je hand zou vallen, zou je éérst het eten redden, dan pas jezelf
  • Je moet het type zijn dat naar een event wil gaan, enkel omdat er gratis eten te verkrijgen is

Kleine sidenote

In je motivatie moet je vermelden waarom jij deze kans verdient en daarbij je relevante ervaringen vermelden. Dus moeten jouw vrienden altijd minutenlang nadenken bij de McDonald’s en weet jij altijd meteen wat je wil eten? Bekijk de vacature dan hier.

Er is wel een kleine sidenote: het verdient amper. Wil je echt carrière maken? Dan is het misschien slim om toch ergens anders te gaan werken. Deze functie is namelijk slechts tijdelijk én de beloning karig: maandelijks krijg je een voucher van 33 euro om eten te kopen in deze winkel.

Maar je kunt wel stellen dat jij dé kipnuggets fijnproever bent, daar is natuurlijk heel wat voor te zeggen.

Droomjob-alert: professioneel kipnugget-tester
Foto: Giphy

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.