Daisy Heyer
Daisy Heyer Eten & drinken 20 dec 2017 / 10:37 uur

Deze kerst kun je je hond of kat trakteren op wijn

Kattenliefhebbers en hondenbezitters opgelet: deze feestdagen kun je je huisdier namelijk iets anders schenken dan het gebruikelijke watertje. Wijntje bij het eten? Martini voor bij de borrel of een biertje voor tussendoor? Het is allemaal voor honden en katten ontwikkeld.

Er zijn zelfs meerdere merken die een speciaal feestelijk drankje voor je huisdier ontwikkelden. Pet Winery heeft wijntjes, champagne en dus zelfs martini’s voor je huisdieren. Maar ook een doodgewone kop thee in deze koude winterdagen is voorradig. Onze favoriet? De Mëow & Chandon, die je kattenbaas met oud en nieuw achterover kan slaan.

Een gelukkige kat met zijn fles Mëow & Chandon. / Instagram @petwinery

Vlierbloesem en ginseng

Woof&Brew komt met de pawsecco, in de smaken wit en rosé. Of je beestje het ook echt lekker vindt is maar de vraag: de drankjes bestaan uit vlierbloesem, lindebloesem en ginseng en met de rosé zit daar nog een vleugje wortel bij. ‘T is maar net wat je viervoeter lekker vindt. En als dat niet in de smaak valt, heeft het merk ook ‘gewone’ biertjes voor je huisdier in de vorm van ‘Bottom Sniffer’.

Bottom Sniffer bier met de kerst. / Instagram @minibulleddie

Ook het merk Apollopeak heeft al een tijdje kattenwijnen in de verkoop. Zo kun je via de website een flessie Pinot Meow, of een Mos-Cat-O bestellen.

Apollo en zijn kattenwijn. / Instagram @apollopeak

En even voor de duidelijkheid: de drankjes bevatten geen alcohol, al doen de prijzen anders vermoeden. Een beetje kattenwijn of hondenbier kost al zo tussen de 3.40 en 8.50 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze kerst kun je je hond of kat trakteren op wijn
Sluiten