Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Eten & drinken 7 nov 2016 / 16:26 uur

Wauw! ‘Deze chocolade verlicht menstruatieklachten’

Wanneer het ‘feestje’ van de maand zich aandient, is het fijn om terug te kunnen vallen op pijnstillers, Netflix en een goedgevulde snackvoorraad. Met name chocolade staat op plek één van menstruatieheelmeesters. Dit chocolademerk zegt dan ook dé oplossing te hebben gevonden tegen menstruatiepijn.

Anders dan anders

Hij ziet er op het eerste gezicht niet anders uit dan andere chocoladerepen. Hij zit in een blauw-paarse papieren wikkel met daaronder een zilveren-gouden jasje. Maar de Chocolate With Love is tóch net iets anders dan de doorsnee chocoladereep. Zo vertelt bedenker en patisseur Marc Widmer aan het Zwitserse magazine 20 Minuten dat er wel 17 verschillende kruiden uit de bergen van Zwitserland in de chocolade verwerkt zijn. Deze bruisende mix zorgt ervoor dat het een verzachtend effect heeft op ons lichaam. Daarnaasr bevat cacao serotine, dat tevens voor een extra relaxfactor zorgt.

De voordelen

De voordelen van deze chocolade zijn volgens de maker: het verzachten van menstruatiekrampen, verlagen van je stresslevel, minder menstruatiegerelateerde misère. Waar kunnen we het kopen? Momenteel is de chocolade op de Zwitserse crowdfundingwebsite Funders te vinden, waar bedenker Marc genoeg geld hoopt te verzamelen om zijn product te koop te kunnen aanbieden. Fingers crossed!

Foto: Chocolate With Love
Reageer op artikel:
Wauw! ‘Deze chocolade verlicht menstruatieklachten’
Sluiten