Manners.nl
Manners.nl Muziek 29 sep 2020 / 12:02 uur

Vin Diesel maakt debuut als zanger met quarantaine-single

Vin Diesel, of Mark Sinclair Vincent, zoals hij eigenlijk heet, kennen we natuurlijk vooral als acteur. Nu maakt hij zijn muziekdebuut met zijn nieuwe single Feel Like i Do.

De 53-jarige acteur is vooral bekend dankzij de Fast & Furious-franchise. Vlak voor de huidige pandemie in Nederland losbarstte speelde Diesel nog de hoofdrol in Bloodshot, een superheldenfilm.

Het leek een veelbelovend begin van een nieuwe megafranchise te worden, maar voorlopig blijft dat bij toekomstmuziek.

Vin Diesel maakt muziekdebuut

Letterlijk en figuurlijk. Want hoe de acteur zijn dagen vult nu er weinig te acteren valt, is met het maken van muziek. De Fast & Furious-ster heeft in het verleden al meermaals ernaar gehint dat hij graag zingt, vooral als hij te gast was bij talkshows.

Naast wat korte momentjes op televisie bleef het echter bij loze beloftes. Tot nu. Vin Diesel is namelijk samen gaan werken met niemand minder dan DJ Kygo. Het resultaat? Zijn eerste single: Feel Like i Do.

Uit de comfortzone

„Al zo lang beloof ik muziek uit te brengen. Aangemoedigd door jullie om uit mijn comfortzone te stappen. Dankjewel dat jullie altijd in me zijn blijven geloven. Ik hoop dat ik jullie trots maak”, schrijft Vin Diesel op Instagram.

Dankzij zijn prestaties als acteur hoeft Diesel niet te beginnen als een obscuur bandje of artiest. Hij debuteerde zijn gloednieuwe nummer op de Amerikaanse televisie, bij de The Kelly Clarkson Show.

Daar legde de filmster uit dat hij Feel Like i Do heeft opgenomen tijdens quarantaine: “Ik ben gezegend dat ik in een jaar dat ik normaal op de filmset zou staan – zoals je weet, is dat nu niet mogelijk – een andere creatieve uitlaatklep heb gevonden… Een andere manier om mijn hart met jullie te delen.”

Oordeel zelf

Luister en oordeel hieronder zelf. Wat ons betreft lijkt het er sterk op dat het nummer vooral gered wordt door Kygo en nou niet bepaald door Vin Diesel zelf, maar wellicht had hij een grotere rol in het schrijfwerk dan we vermoeden.

Als de pandemie zo doorgaat kan Diesel tegen de tijd dat Fast & Furious 9 uitkomt in ieder geval zelf de hele soundtrack vol zingen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vin Diesel maakt debuut als zanger met quarantaine-single
Sluiten