Metro en ANP
Metro en ANP Muziek 20 mrt 2019 / 07:40 uur

Wéér cancelt Drake concert in Amsterdam

Slecht nieuws voor fans van Drake die op 23 april naar Amsterdam zouden afreizen. De zanger heeft namelijk wéér een concert in Nederland afgezegd.

Wijzigingen

Op 23 april zou Drake optreden in de Ziggo Dome, maar de concertzaal laat op de site weten dat het concert niet doorgaat. Waarom is onduidelijk. Volgens een mail die bezoekers hebben ontvangen zijn er „wijzigingen in het tourschema".

De fans van de Canadese zanger waren al niet erg amused, nadat ze in maart 2017 een uur in de zaal stonden te wachten terwijl de zanger niet kwam opdagen. Hij bleek ziek te zijn. Het inhaalconcert dat een aantal dagen later plaatsvond, begon anderhalf uur te laat. Veel fans weigerden nogmaals af te reizen naar de Ziggo Dome.

Mijlpaal

Op 25 en 26 april zouden er ook shows van Drake zijn. Die gaan wel door, maar zijn verplaatst naar 15 en 16 april. Ook hierbij is niet duidelijk waarom de data veranderd zijn. Drake doet Nederland aan in het kader van zijn The Assassination Vacation Tour.

De muziek van Drake doet het overigens nog steeds goed. Afgelopen zomer haalde hij als eerste artiest de mijlpaal van 50 miljard streams. Ook heeft de Canadees het record van meeste streams voor een nummer in één week in de pocket.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Wéér cancelt Drake concert in Amsterdam
Sluiten