Julia Onclin
Julia Onclin | LinkedIn Muziek 13 nov 2018 / 10:46 uur

De Black Eyed Peas ontmoeten? Vandaag kan het!

De Amerikaanse band geeft vanmiddag een luister- en signeersessie in VondelCS voorafgaand aan hun concert vanavond in de Afas Live.

Na bijna tien jaar niet in Nederland geweest te zijn, keren de Black Eyed Peas dinsdag met hun Masters Of The Sun Tour terug naar ons kikkerlandje. Ze treden namelijk vanavond op in de Afas Live in Amsterdam. Een concert was voor de bandleden alleen niet genoeg. Om hun fans te kunnen bedanken organiseren ze vanmiddag namelijk een luister- en signeersessie in VondelCS in Amsterdam.

De Black Eyed Peas ontmoeten? Vandaag kan het!
De Black Eyed Peas ontmoeten? Vandaag kan het! Foto: ANP

‘Listening party’

Tijdens deze sessie krijg jij als fan de kans om eindelijk je favoriete band te ontmoeten. Ook is er een signeersessie en een album ‘listening party’. En als je geluk hebt tovert een van de bandleden zijn DJ-set misschien nog wel tevoorschijn om een plaatje te draaien.

Wanneer?

De luister- en signeersessie begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De sessie is open voor iedereen, maar wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er is plek voor ongeveer 250 mensen. Daarnaast krijgen de eerste 50 mensen een klein cadeautje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Black Eyed Peas ontmoeten? Vandaag kan het!
Sluiten