Metro
Metro Muziek 8 jul 2018 / 16:44 uur

Rapper Gorillaz valt tijdens festival van podium

Een van de leden van de Britse band Gorillaz is zaterdag van het podium gevallen tijdens een optreden op het Deense Roskilde Festival.

Laatste nummer

Rapper Del the Funkee Homosapien viel tijdens het laatste nummer Clint Eastwood van de bühne. Backstage werd hij gecontroleerd door een arts, die hem doorstuurde naar het ziekenhuis. Hij was toen gewoon bij bewustzijn en praatte met zijn bandleden. Wat hij precies aan zijn val heeft overgehouden is onbekend.

‘Bedankt voor de liefde’

Wel liet de rapper weten dat het goed met hem gaat. „Bedankt voor alle liefde! Het gaat goed met mij, maar ik moet nog wel even in het ziekenhuis blijven. De zorg hier is trouwens uitstekend", twitterde de muzikant.

Door de val kreeg op de slotdag van het vierdaagse rockfestival een nare nasmaak. Het optreden werd door het incident vroegtijdig afgebroken. De Gorillaz, van frontman Damon Albarn, waren zaterdag overigens ook nog eens de slotact. Roskilde is met zo’n 100.000 bezoekers een van de grootste rockfestivals van Europa.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rapper Gorillaz valt tijdens festival van podium
Sluiten