Manners.nl
Manners.nl Films & series 21 sep 2020 / 15:26 uur

‘Tom Hardy volgt Daniel Craig op als James Bond’

Peaky Blinders-ster Tom Hardy volgt Daniel Craig op als James Bond. Dat meldt het doorgaans wel ingevoerde The Vulcan Reporter.

In november komt dan eindelijk alsnog No Time To Die naar de bioscoop. Althans, als een tweede golf geen roet in het eten gooit. Hoe dan ook wordt het de laatste James Bond-film met Daniel Craig. Oftewel, tijd voor een opvolger.

‘Tom Hardy is de nieuwe James Bond’

In de afgelopen jaren zijn verschillende acteurs genoemd als mogelijke opvolger van Daniel Craig. Volgens een gereputeerde scooper hoef je echter niet langer te speculeren. The Vulcan Reporter meldt dat Tom Hardy de nieuwe James Bond wordt.

Afgelopen juni heeft de entertainmentwebsite naar eigen zeggen te horen gekregen dat de Amerikaanse Britse acteur de nieuwe 007 wordt. Naar verluidt was men van plan om de 43-jarige acteur al in november aan te kondigen als de nieuwe 007, maar de pandemie zorgt waarschijnlijk voor uitstel.

„In 2020 wordt Tom Hardy gepresenteerd als nieuwe James Bond, mits No Time To Die niet opnieuw wordt uitgesteld”, aldus Emre Kaya van The Vulcan Reporter. Opvallend genoeg doen al sinds 2017 geruchten de ronde dat Tom Hardy al getekend had voor het avontuur. Sindsdien is James Norton echter steeds populairder geworden bij wedkantoren, en zou hij ook volgens insiders meerdere keren auditie hebben gedaan.

Geen vage bron

Voorlopig gaat het dus nog om een gerucht, feit is dat deze bron er niet vaak naast zit. Dat wordt door scoopers op Twitter bevestigd.

Naar verluidt gebruikt EON de pandemie om de volgende Bond-film alvast te plannen, zodat het niet weer vijf jaar duurt voor we de volgende film te zien krijgen. Tom Hardy alweer 43 jaar oud, dus hoe eerder de opnames starten, des te beter. Als er net zo lang wordt gewacht met het uitbrengen van een nieuw deel, dan kan de Peaky Blinders-acteur hooguit drie of vier keer de rol van 007 vertolken.

Christopher Nolan

Wat overigens ook helpt, is dat Tom Hardy regelmatig met Christopher Nolan samenwerkt. De Tenet-regisseur staat bovenaan het verlanglijstje van menig fan om een Bond-film te regisseren. Nolan bevestigde in de podcast van Playboy dat hij er wel oren naar heeft. „Hij zou fantastisch zijn, echt waar”, aldus de regisseur. Ook bevestigde Nolan dat er al contact is geweest. „Ik heb in de loop der jaren met producenten Barbara Broccoli en Michael G Wilson gesproken”, aldus Nolan. „Misschien gaat het ooit lukken. Joe moet wel echt nodig zijn, als je begrijpt wat ik bedoel. Het moet opnieuw worden uitgevonden; de film moet jou nodig hebben.”

Lees ook: Paralympisch zwemster schrijft historie met Playboy-covershoot

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Tom Hardy volgt Daniel Craig op als James Bond’
Sluiten