Metro en ANP
Metro en ANP Films & series 7 aug 2020 / 20:53 uur

Reünie van Friends voor onbepaalde tijd uitgesteld

De cast van Friends komt toch niet binnenkort bij elkaar voor de langverwachte reünie-uitzending. De reünie wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dat melden Amerikaanse media vrijdag.

Digitaal is geen optie

Hoewel we in februari nog vrolijk verkondigden dat er écht een Friends-reünie zou komen, wordt die vanwege corona voor onbepaalde tijd uitgesteld. David Schwimmer, die de rol van Ross Geller speelde, zei kortgeleden nog dat hij en zijn collega’s de hoop hadden dat de opnames deze maand nog zouden plaatsvinden. Volgens Deadline was afgesproken dat er op 17 augustus zou worden gefilmd, maar die afspraak is nu toch afgezegd. Een digitale reünie is geen optie. De producenten en cast willen een fysieke reünie waarbij in het ideale geval ook een (klein) publiek aanwezig is.

De reünie in mei

Eigenlijk zouden Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry dus al eind mei te zien zijn tijdens de lancering van streamingdienst HBO Max. Ook die opnames werden afgeblazen vanwege het coronavirus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Reünie van Friends voor onbepaalde tijd uitgesteld
Sluiten