Cassandra Oostrom
Cassandra Oostrom Entertainment 5 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Arie Boomsma weer op de cover van Men’s Health: ‘Trots’

Voor de zesde keer verschijnt Arie Boomsma op de cover van het fitnessblad Men’s Health. Ter ere van zijn vijftigste verjaardag heeft hij zich opnieuw laten fotograferen.

„Ik ben er wel echt trots op”, zegt Boomsma, die 18 januari 50 wordt, tegen RTL Boulevard.

Boomsma weer op de cover

„Op m’n zestigste weer op de cover? Nou, het zal wel wat grijzer zijn”, zegt Boomsma, die niet uitsluit dat hij nog eens op de cover zou willen. „Ik denk wel qua fitheid, ik train gewoon lekker door, maar of de mensen van Men’s Health dat willen, dat betwijfel ik. Maar goed, dat dacht ik ook over 50. En daar sta ik. Dus je weet het nooit.”

Boomsma verscheen in 2011 voor het eerst op de voorkant van het blad. Verscheidene bekende Nederlanders, onder wie Nick Schilder, Douwe Bob, Thomas van der Vlugt en Henry Schut, hebben ook al eens op de cover geprijkt.

Gezondheidsgoeroe

Boomsma staat toch wel een beetje bekend als een gezondheidsgoeroe. Al kan niet niet iedereen zich altijd in zijn theorieën vinden. Zo zorgde zijn tip voor het dichtplakken van je mond tijdens het slapen voor nogal wat verbaasde reacties. Maar Boomsma doet meer dan enkel zijn mond dichtplakken tijdens het slapengaan.

Eind 2022 schoof de gezondheidsgoeroe aan bij Jinek om te vertellen over zijn ochtendroutine, die al om 06.00 uur ‘s ochtends start. In het actualiteitenprogramma vertelde Boomsma hoe hij altijd start met het schrapen van zijn tong, flink water drinkt en ademhalingsoefeningen doet. Tussendoor zorgt hij voor zijn kinderen en brengt hij ze naar school.

Als hij dan weer het rijk voor zich alleen heeft, is het tijd voor een ijsbad en een workout, allemaal op een lege maag. Pas ná de workout, zo aan het einde van de ochtend, is het tijd voor de gezondheidsgoeroe om te gaan ontbijten.

Hond eet 4000 dollar aan cash van baasjes op

Amy Rose klaar met twijfels van Saul in Winter Vol Liefde: ‘Ga lekker voor mij’

Politie onderzoekt mogelijke ontvoering in Purmerend

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties