Manners.nl
Manners.nl Entertainment 23 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Waarom Daniel Craig een sekscoach inschakelde voor No Time To Die

Stoer, koel, sophisticated; James Bond staat bekend om veel dingen, maar niet om het vragen van hulp. Maar the times they are a changing, zong Bob Dylan al. En dat geldt ook voor James Bond. Of beter gezegd: voor Daniel Craig, die voor No Time To Die een sekscoach inschakelde voor intieme scènes met onder anderen Bond girl Ana de Armas en Léa Seydoux.

Voor veel vrouwen is Daniel Craig het ultieme sekssymbool. En voor mannen een rolmodel. Logisch. Hij heeft charisma, een ruige uitstraling en een lichaam om jaloers op te worden. Maar hij is nog perfecter dan je denkt, want hij heeft het ultieme respect voor de vrouw.

Daniel Craig en zijn sekscoach voor No Time To Die

Voor de opnames van de vijfentwintigste James Bond-film werd hij ondersteund door een sekscoach. Dat kun je als een degradatie beschouwen, maar het tegendeel is waar: de sekscoach zorgde ervoor dat de bedscènes in No Time To Die voor Daniel Craig en tegenspeelsters als Ana de Armas en Léa Seydoux zo comfortabel mogelijk verliepen.

Daniel Craig en Bond Girl Monica Bellucci in Spectre

„Er is heel veel veranderd sinds het #MeToo-tijdperk. Het hele team leverde een extra inspanning om ervoor te zorgen dat alle sterren de ondersteuning kregen die ze nodig hadden op een set, ook tijdens gewaagde bedscènes. In deze tijd moet je voorzichtig zijn en dat is een positieve trend”, aldus een medewerker van de crew tegen The Sun.

Vooruitstrevend, niet alleen voor James Bond

De sekscoach werkte samen Daniel Craig, Ana De Armas, Léa Seydoux en andere castleden. Ze doorliepen samen het script en kregen tips en tricks om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelden. Vooruitstrevend. Niet alleen voor James Bond, maar voor de hele filmindustrie.

Daniel Craig werkte naast zijn kwaliteiten tussen de lakens ook aan zijn lichaam. Naast een sekscoach schakelde de acteur ook een personal trainer in. Check hier zijn workout.

Maak kennis met Bondgirl Ana de Armas

Je zag de naam Ana de Armas al een paar keer voorbij komen. Maar wie is dat nou eigenlijk? Welnu, de nieuwe Bondgirl is een actrice uit Cuba, die je misschien kent uit Blade Runner 2049. Lees hier meer over de rising star in Hollywood.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.