Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 2 aug 2020

Fans tegen Adele na nieuwe foto: je bent onherkenbaar

De Britse zangeres Adele (32) liet een tijdje weinig van zich horen, maar toen ze weer in de spotlights trad, had ze een complete transformatie ondergaan. Bij een Instagrampost schreef ze in oktober 2019: Eerst huilde ik, nu zweet ik. Toen vonden sommige fans al dat ze er niet meer uitzag als zichzelf. Een nieuwe foto van Adele zorgt nu wéér voor onrustige fans.

Fans gaan onder de foto helemaal los over de transformatie van de zangeres. Zo reageren mensen dat ze vinden dat ze niet meer op zichzelf lijkt, dat ze haar niet meer herkennen en dat ze de ‘oude Adele’ leuker vonden. Een persoon zegt: „Ik vond je leuker toen je nog wat zwaarder was, maar ik weet zeker dat jij je nu beter voelt. En je ziet er ook mooi uit.”

Ook positief commentaar

Toch is er daarnaast plek voor positiviteit: de zangeres ontvangt ook complimentjes over haar nieuwe look. Mensen vinden het knap hoe ze zichzelf heeft getransformeerd en prijzen haar uiterlijk.

Daarbij krijgt Adele steun van fans. Zo reageert iemand: „Jullie zeuren dat ze zo veranderd is, maar hoe anders zagen jullie er zelf uit, vijf jaar geleden?” Of: „Kunnen jullie haar gewoon laten leven zonder commentaar te leveren?”

Adele’s nieuwe album

Het Britse tabloid The Sun meldde een tijdje geleden al dat Adele aan een nieuw album zou werken. Volgens bronnen doet ze dat niet alleen, maar krijgt ze hulp van meerdere bekenden uit de muziekwereld. Zowel zanger John Legend als de voormalig producer van Whitney Houston, Raphael Saadiq, worden genoemd.

„Adele legt haar hart en ziel in deze plaat, inclusief haar gevoelens na haar scheiding. Ze was al fan van Raphael sinds ze een tiener was. Ze wil dat haar volgende album veel soul bevat met een wat meer eclectische sound”, meldt een bron tegen de krant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Fans tegen Adele na nieuwe foto: je bent onherkenbaar
Sluiten