Metro
Metro Binnenland 2 aug 2020 / 14:38 uur

Mannen zwaar mishandeld nadat ze jongens vragen afval op te ruimen

Twee mannen zijn zwaar mishandeld in Gouda, nadat een van hen vier jongens vroeg of ze hun afval wilden opruimen. De twee slachtoffers zijn met zware verwondingen naar een ziekenhuis gebracht, meldt de politie zondag.

Bewusteloos geslagen

De mannen werden mishandeld in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Doesburgweg. Een van de slachtoffers, mannen van 41 en 45 jaar, woont in een pand aan de Doesburgweg. Hij vroeg rond middernacht de vier jongens of zij hun afval wilden opruimen, aldus de politie. Daarop werd hij zo hard geslagen dat hij bewusteloos raakte.

Ook de andere man kreeg meerdere klappen, waarna de vier jongens op de vlucht sloegen. De jongens zijn vermoedelijk in de leeftijd van 18 tot 20 jaar. De politie is voor het onderzoek op zoek naar getuigen.

Een van de slachtoffers verkeert volgens verschillende media in levensgevaar, maar een politiewoordvoerder doet daar geen uitspraken over.

Lees ook: Vechtpartij in KLM-vliegtuig om mondkapje: ‘Kappen, er zijn kinderen hiero!’ 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mannen zwaar mishandeld nadat ze jongens vragen afval op te ruimen
Sluiten