Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 12 jul 2020 / 11:13 uur

In beeld: Vrijgezellenfeest Sylvie Meis met haar Hamburg GirlGang

Sylvie Meis heeft dit weekeinde haar vrijgezellenfeest ‘op gepaste wijze’ gevierd. De kiekjes die dat opleverde heeft Sylvie op Instagram gedeeld.

De presentatrice vierde haar vrijgezellenfeest met vier van haar beste vriendinnen, haar Hamburg GirlGang. De naam heeft Metro niet bedacht, maar komt van de in Duitsland woonachtige ex van Rafael van der Vaart zelf.

Sylvie had niet zoveel aan

Sylvie liep niet rond als een verkleed felroze varken of in een ander gek pak, bepaald niet. Ze had eigenlijk niet zoveel aan in een spahotel niet ver van het Duitse Kiel.

Het spahotel is een alleraardigst optrekje, het Weissenhaus Grand Village Resort. Vanaf die plaats deelde de 42-jarige Sylvie deelt op Instagram verschillende beelden van het feest. Zo poseerde ze, zoals hierboven te zien is, aan de rand van een van de baden met niets anders dan een bikini aan en een bruidssluier op haar hoofd. Ook had ze een gigantisch opblaasbare ring in haar handen.

Op twee foto’s deelt ze haar Hamburg GirlGang, waarbij van een anderhalve meter-feestje overigens geen sprake was. In Duitsland zijn de regels daarover overigens sinds kort versoepeld. ‘Contact mijden’ is nu de wijze raad.

Wakker met een katertje…

Vanmorgen was Sylvie alweer vroeg wakker, wellicht met een kleine kater. „Misschien een champagne te veel?”, vraagt ze zich af. „Ik werd wakker met mijn kroon nog op.” Hoe jij er na een avondje doorhalen de volgende morgen uit ziet weten we natuurlijk niet, maar de Metro-verslaggevers zien er dan meestal nét een tikkeltje kreukeliger uit.

Sylvie zou eigenlijk vorige maand al trouwen met haar verloofde Niclas Castello, een kunstenaar / street artist die in 1978 als Norbert Zerbs ter wereld kwam. De twee moesten de ceremonie vanwege het coronavirus echter verplaatsen. Een nieuwe datum is voor zover bekend nog niet gevonden.

Sylvie Meis was op de Nederlandse televisie in 2016 voor het laatst te zien in Wedden Dat Ik Het Kan? In Metro sprak zij daar toen over, samen met haar presentatie-collega Jeroen van der Boom.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In beeld: Vrijgezellenfeest Sylvie Meis met haar Hamburg GirlGang
Sluiten