Metro
Metro Entertainment 12 apr 2020 / 17:04 uur

Zo ziet het nieuwe huis van Harry en Meghan eruit

De voormalige prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben een nieuw optrekje gekocht en het lijkt erop dat het hier niet om een misselijk huis gaat. De twee zouden namelijk het oude huis van Mel Gibson hebben gekocht.

Ook de prijs is niet niks, volgens de Britse krant The Sun heeft het stel omgerekend 14 miljoen euro voor het nieuwe stulpje hebben neergelegd. Het zou gaan om een villa aan zee in Malibu.

Geruchten

De makelaar die het huis verkoopt ging niet in op de vraag of Harry en Meghan de nieuwe eigenaren waren. Maar een volgens de krant goed ingevoerde bron zei: „Er is een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Maar jullie zijn warm." Geruchten over de aanschaf deden afgelopen week al de ronde nadat de makelaar een post op Instagram daarover publiceerde. Maar die werd al snel weer verwijderd.

Toch benieuwd hoe het pand eruit ziet? Op YouTube staat een video van een pand dat volgens de plaatser van Mel Gibson was in 2019. Of dit ook écht het pand is dat de twee hebben gekocht, is niet met zekerheid te zeggen.

Van Canada naar LA

De verhuizing van Canada naar Californië stond al een tijdje op de agenda. „Canada was een prima tussenoplossing maar dat was niet de plek waar ze wilden blijven. In Los Angeles hebben ze een breder netwerk, zowel privé als zakelijk. Daarbij is Meghan er opgegroeid en wilde ze graag naar huis", zei een ingewijde eerder over de voorgenomen verhuizing.

Mocht je in de buurt zijn, dan kun je niet even aanbellen voor een kopje thee. De buurt waar het koppel gaat wonen is een zogenoemde ‘gated neighbourhood‘. Je moet dus eerst langs de beveiliging voor je kunt belletje trekken bij het nieuwe huis van de twee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo ziet het nieuwe huis van Harry en Meghan eruit
Sluiten