Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 14 apr 2020 / 14:42 uur

Tiger King-fans opgelet: extra aflevering nú al te zien

Netflix heeft eerder dan gepland de epiloog van de successerie Tiger King online geplaatst. De nieuwe aflevering, waarin een een paar bijpersonages napraten over het succes van de serie, is opeens dinsdag al in Nederland te zien.

Netflix meldde eerder dat de extra aflevering pas woensdag met ondertiteling te zien zou zijn. De napraatshow werd zondag al in de VS gelanceerd. De commentaren zijn vernietigend. „Niemand houdt van de nieuwe aflevering”, vat Forbes de kritieken samen.

Aftershow

In de aftershow praat komiek Joel McHale met een paar opvallende personages uit Tiger King, zoals dierentuinmedewerkers Erik Cowie en Saff en Joe Exotics ex-echtgenoot John Finley.

Tiger King ontpopte zich de afgelopen weken tot dé grote nieuwe kijkcijferhit van streamingdienst Netflix. In vrijwel alle landen ter wereld staat de docuserie bovenaan de lijst met best bekeken programma’s van Netflix. Ook in Nederland prijkt Tiger King inmiddels doorlopend in de top 3 van best bekeken programma’s.

Heb je de docuserie nog niet gezien? Bekijk hieronder de trailer:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tiger King-fans opgelet: extra aflevering nú al te zien
Sluiten