Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 4 apr 2020 / 16:45 uur

Ed Sheeran heeft wat anders aan zijn hoofd dan corona, de tuin

Beter een goede buur dan een verre vriend gaat niet echt op voor Ed Sheeran. Naast het coronavirus in zijn land, heeft de artiest nog een probleem. 

De Britse zanger lag al meerdere malen overhoop met zijn buren over wat hij op zijn erf allemaal uitspookte. Nu is het andersom en maakt Ed volgens de Daily Mail bezwaar tegen de tuinuitbreiding van een van zijn buurtbewoners.

Buurman Tony Robinson wil zijn erf graag uitbreiden en zegt dat het „weinig tot geen gevolgen heeft voor de aantrekkelijkheid van de erven eromheen." Maar Ed is het daar niet mee eens. Volgens zijn bezwaar zou de uitbreiding "niet bij de uitstraling van het dorp passen" en zou het dorp zich zo "op een kunstmatige en ongeplande manier in de natuur uitbreiden."

Overigens ging Sheeran eerder wel in op het virus, middels een post over wc-papier.

View this post on Instagram

A post shared by edsheeran 😸 (@edsheeran) on

Buur keurde kappeletje wel goed

Meneer Robinson zegt „erg teleurgesteld" te zijn in het bezwaar dat buurman Sheeran aantekende tegen de uitbreiding van zijn tuin. Zeker aangezien hij Eds laatste bouwplannen van een kapelletje op het aangrenzende veld onder zijn eikenboom wel goedkeurde.

De gemeenteraad van Suffolk gaat nu bekijken of het voorstel van Eds buurman alsnog goedkeuring krijgt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ed Sheeran heeft wat anders aan zijn hoofd dan corona, de tuin
Sluiten