Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 7 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Billie Eilish vindt sociale isolatie wel even lekker

Zangeres en superster Billie Eilish zit niet in zak en as sinds ze door de uitbraak van het coronavirus aan huis is gekluisterd.

„Ik heb het prima naar mijn zin in mijn eentje. Het is denk voor het eerst sinds ik 12 jaar oud was dat ik zo lang niks te doen had," zegt ze in de podcast van Electronic Beats.

Ooit weer gelukkig en dankbaar

„Ik heb het gevoel dat iedereen de hele dag op FaceTime zit met vrienden. Ik hou van mijn vrienden, mis ze heel erg, ik kan niet wachten om ze te zien, maar tegelijkertijd zit ik goed. Ik heb het gevoel dat zodra we de mensen weer kunnen ontmoeten en we naar buiten kunnen gaan, we zo gelukkig en dankbaar zullen zijn. Binnen ongeveer drie dagen zullen we het allemaal weer als vanzelfsprekend beschouwen", denkt de zangeres.

Hondjes verzorgen

Helemaal alleen zit Billie ook weer niet, want ze verzorgt twee jonge hondjes. Dat is volgens haar een „leuke fulltimeklus".

Eilish deed vorige maand vanuit haar huiskamer mee aan het iHeart Living Room Concert for America, een benefiet om geld op te halen voor de strijd tegen het coronacrisis in de Verenigde Staten.

De afgelopen week ging de Amerikaanse viral met een remix in een ‘8D-uitvoering’. Billie Eilish geeft op 13 juli een (uitverkocht) concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat gaat tot nader order door.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Billie Eilish vindt sociale isolatie wel even lekker
Sluiten