Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 9 mrt 2020 / 12:18 uur

Jawoord bij Tino Martin in volle Ziggo Dome

Het beroemde ‘ja’ uitspreken voor 17.000 getuigen? Dat kan op vrijdag 1 mei tijdens een concert van Tino Martin in de Ziggo Dome.

‘De grootste bruiloft van Nederland’, dat moet de trouwpartij bij de Amsterdamse volkszanger worden. Maandagmorgen maakte hij zijn idee bij Barry Paf op radiostation 100% NL bekend. Het gaat daarbij niet alleen maar om het belangrijke jawoord uitspreken. Martin: „Nee, jurk en pak, de ringen en een registratie van de trouwerij worden geregeld. Je mag zestig vrienden en familieleden meenemen en krijgt er ook nog eens een huwelijksreis naar Las Vegas bij. Ik zou zeggen: als je toch al op het punt stond je vriend of vriendin ten huwelijk te vragen… dit is het moment.”

Witte trouwkapelletjes

Martin, die momenteel met Loop Niet Weg een grote hit heeft met Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters, vindt de gokstad helemaal bij zijn idee passen: „Als ik aan Las Vegas denk, dan komt bij mij gelijk het beeld van de bekende witte trouwkapelletjes omhoog waar je stiekem kan trouwen.”

Jawoord bij Tino Martin in volle Ziggo Dome
Foto: 100% NL

De zanger staat met show Viva Las Vegas naast 1 mei ook op zaterdag 2 mei in de Ziggo Dome. Alleen tijdens het eerste concert wordt er getrouwd. Dat gebeurt door Dirk Zeelenberg. De acteur, die vooral bekend werd door de serie Divorce, is in werkelijkheid ook Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Martin: „We raakten in gesprek op Curaçao. Een mooie vent, waarbij ik al snel het idee kreeg dat hij het huwelijk moet voltrekken. Hij is de populairste trouwambtenaar van het land.”

Hoe doe je mee?

Geïnteresseerde koppels kunnen zich aanmelden via 100p.nl. Uiteraard moet worden ingevuld waarom je dit zo graag wil. Van 23 tot en met 26 maart worden telkens twee stelletjes gebeld door Barry Paf. Het stel dat de meeste zelfde antwoorden geeft op vragen die de radio-dj stelt, gaat door naar een finalespel op vrijdag 27 maart. Vier finalisten maken dan nog kans.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Jawoord bij Tino Martin in volle Ziggo Dome
Sluiten