Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 3 mrt 2020
Leestijd: 1 minuut

De Jeugd geeft shows in Melkweg met Metropole Orkest

‘Ik kwam haar tegen in de moshpit’, maar dan met een orkest? Ja hoor, dat kan. De Jeugd Van Tegenwoordig gaat in mei namelijk twee shows geven met het Metropole Orkest. 

Het gezamenlijke optreden wordt georganiseerd door Melkweg Amsterdam, waar het concert op dinsdag 19 mei ook plaatsvindt, en het orkest. Dubbel feest: de concertzaal bestaat namelijk 50 jaar en het Metropole Orkest mag zelfs 75 kaarsjes uitblazen.

‘Unieke situatie’

Willie Wartaal noemt de samenwerking een ‘unieke situatie’. Naast het optreden van De Jeugd staan er vanwege de jubilea ook optredens met singer-songwriter Cory Henry, muzikant Sohn en gitarist Cory Wong op de planning voor ‘Metropole Orkest XXL’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.