Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 8 feb 2020 / 11:45 uur

Prins Harry: Ik ben al jaren in therapie

De Britse prins Harry is al jaren in therapie vanwege de trauma’s die hij opliep over de dood van zijn moeder prinses Diana (1961-1997). Zij overleed toen de prins 13 jaar oud was.

Dat vertelde hij in zijn eerste publieke optreden sinds hij en zijn vrouw Meghan zich een maand geleden terugtrokken uit het Britse koningshuis. Dat doen ze onder meer door in het westen van Canada te wonen.

Bijeenkomst

Prins Harry en zijn vrouw hielden de toespraak tijdens een bijeenkomst in Miami die georganiseerd was door de bank JP Morgan. Bij de bijeenkomst waren meerdere steenrijke ondernemers en beroemdheden aanwezig, die volgens een anonieme deelnemer van gedachten wisselden over meer welvaart en een betere wereld voor de komende generaties.

Volgens de Amerikaanse krant New York Post zou de 35-jarige Harry ook gezegd hebben dat hij en Meghan geen spijt hebben van hun afscheid van het koningshuis.

Geld

Het is niet bekend of het paar, de hertog en hertogin van Sussex, geld heeft verdiend aan dit korte optreden voor de door JP Morgan verzamelde elite.

Reageer op artikel:
Prins Harry: Ik ben al jaren in therapie
Sluiten