Metro
Metro Entertainment 28 feb 2020 / 12:34 uur

Prins Harry duikt studio in met Bon Jovi

Prins Harry was natuurlijk altijd al de rebel van het Britse koningshuis, nu blijkt hij ook nog eens rock’n’roll in zijn bloed te hebben. De bijna ex-royal dook samen met Jon Bon Jovi de studio in voor een nieuwe single.

De twee doken voor de nieuwe muziek de beroemde Abbey Road Studios in. Hel wat muzikale legendes namen daar muziek op, waaronder Pink Floyd, Oasis, de Spice Girls en The Beatles. De laatstgenoemde band vernoemde zelfs een album naar de plek.

Goed doel

Bon Jovi en de prins nemen de single op voor het goede doel. De opbrengst gaat namelijk naar de Invictus Games, waar de prins zich al jaren voor inzet. Het koor van de Invictus Games zal ook te horen zijn op het nummer.

Het was nog even de vraag of de prins ook een mopje zou zingen maar hij heeft een poging gewaagd. Op Twitter verscheen een video waarin Jon en Harry samen in de zangbooth staan. Wanneer het nummer precies verschijnt, is nog onduidelijk.

Harry of Prins Harry?

Vanaf begin april maken Harry en zijn vrouw geen gebruik meer van de koninklijke titels. Samen met zijn gezin, woont de bijna ex-prins een gedeelte van het jaar in Canada. Harry en zijn vrouw Meghan besloten een stap terug te doen uit het Koningshuis. Hij liet eerder weten dat we hem vanaf nu eigenlijk al gewoon Harry mogen noemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prins Harry duikt studio in met Bon Jovi
Sluiten