Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 23 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Gwyneth Paltrow grapt: Ik bedacht vaginakaars tijdens trip

Een paar weken terug kwam het opmerkelijke nieuws over actrice Gwyneth Paltrow die een wel heel bijzonder ruikende kaars op de markt had gebracht. Hij rook namelijk naar haar vagina. Waarom Gwyneth, waarom?

In de Late Show with Seth Meyers grapt Paltrow dat ze op het moment van bedenken aan de drugs zat, en dat zou wel wat verklaren.

Uitverkocht

De zogenoemde vaginakaars deed het nog verrassend goed op de markt. Hoewel de kaars zo’n 75 dollar kostte – en dus naar vagina ruikt – was het product na een uur helemaal uitverkocht.

In eerste instantie zei de actrice dat ze de This Smells Like a Vagina-kaars per ongeluk had gemaakt. Ze werkte met een parfummaker aan een nieuw geurtje, toen ze zich realiseerde dat het naar vagina ruikt. Het gaat volgens haar om een „mix van geraniums, citrusachtige bergamot, ceder, Damaskusrozen en muskuszaad’, zoals op Goop staat omschreven.

Drugs

In het programma met Seth Meyers kwam het echte verhaal over de kaars naar buiten. „Het begon als een grap", vertelt de actrice. „We waren een beetje aan het dollen en ik rook iets lekkers en riep: ‘Dit ruikt als mijn vagina!’." „We waren aan het trippen op paddo’s", voegt ze er lachend aan toe, waarna ze al snel: „Grapje, grapje", zegt.

Geen drugs dus, maar wel een anti-bodyshamingkaars, vervolgt Paltrow. „Ik denk dat veel vrouwen zijn opgegroeid met een zekere schaamte voor hun lichaam. Dit dus is een ondermijnende kaars voor ons allemaal."

https://www.youtube.com/watch?v=EV2yAMetlOs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.