Metro
Metro Entertainment 29 dec 2019 / 13:30 uur

Avonturenserie gaat fout: Zac Efron naar het ziekenhuis

Het filmen van een nieuwe avonturenserie is voor acteur Zac Efron niet goed afgelopen. Hij zou met een mysterieuze ziekte naar het ziekenhuis gebracht zijn. 

Volgens Metro UK werd de 32-jarige acteur net voor de kerst met een ‘leven of dood’ vlucht naar het ziekenhuis gebracht. Hij had een dodelijke ziekte opgelopen tijdens het filmen in Papoea-Nieuw-Guinea. Hij zou een bacteriële infectie hebben gekregen, waarna hij met spoed naar Australië werd gevlogen voor behandeling.

Naar huis

Met kerstavond mocht Efron gelukkig weer naar huis vliegen. Hij was in het gebied omdat hij een nieuwe avonturenserie ala Freek Vonk en Bear Grylls gaat maken. Hij zou dan enkele weken doorbrengen in de jungle, met niets anders dan „basisuitrusting, een gids en de wil om te overleven".

Een paar dagen voor het incident postte de gids van Efron nog foto’s op social media, waarop een breed lachende Zac Efron te zien is.

Kamanibt Americans has Welcome Zac Efron USA Hollywood Actor to is Original Village.

Gepostet von Cyril Tara am Freitag, 20. Dezember 2019

Het ziekenhuis wilde overigens niet bevestigen dat het om Efron ging, maar gaf toe dat er een Amerikaan van rond de dertig uit die regio naar Australië is gevlogen.

Reageer op artikel:
Avonturenserie gaat fout: Zac Efron naar het ziekenhuis
Sluiten